Facebook Pixel

7 Fordeler med å kjøpe et nybygg

Vi vet alle hvor godt det føles å kjøpe noe nytt, fra et klesplagg til en bil og med et hjem er den følelsen enda bedre. Ditt eget hjem, med valg av kjøkken, fliser og dekor. Hos Medland spesialiserer vi oss på å hjelpe deg med å finne det best av nybygg.

Dette er de 7 grunnene som vi tror vil hjelpe deg med å bestemme deg for å kjøpe et nytt hjem kontra en bruktbolig:

 

1. Bedre termisk og akustisk isolasjon

Siden 2011 må alle boliger oppfylle minimumskrav til isolasjon som gjør ethvert nybygg overlegent i forhold til eldre bolig.

2. Ti års garanti

Alle nye hjem har en forsikring som dekker deg mot mulige strukturelle feil i ti år og mindre garantier i andre aspekter, for eksempel installasjoner eller finisher.

3. Moderne stil

Hjemmet ditt blir ikke merket som gammel stil. Yngre kjøpere foretrekker moderne design. Hjemmet ditt vil derfor få mer verdi sammenlignet med en eldre eiendom.

4. Større lysstyrke

Du vil se at i de nye prosjektene dominerer store vinduer, som nyter mye mer av Middelhavets lys, en av hovedårsakene til å kjøpe et hjem på vår vakre kyst.

5. Store balkonger, hage eller takterrasser

Alle nye prosjekter har store utearealer i form av terrasser, hager og / eller en takterrasse. Disse nybyggene lar deg nyte utearealet ditt fullt ut.

6. En smartere planløsning

Du vil se at en åpen planløsning der kjøkkenet er som en naturlig del av hverdagsrommet, etterfulgt at et delikat uteareal.

7. Høyere avkastning

Den moderne stilen og de bedre utformede fellesområdene i de nye prosjektene er mye mer populært på leiemarkedet. Det er større etterspørsel etter denne typen hus eller leilighet, som medfører flere leietakere og derfor større avkastning på investering for deg.

Hele nettstedet vårt er eksklusivt dedikert til nybygg. Hvis vi har overbevist deg om fordelene ved å kjøpe et nybygg, ikke nøl med å besøke www.medlandspain.com slik at du kan samarbeide med oss ​​for å finne ditt vakre nye fremtidige hjem i det ideelle området for deg og din familie!